Opis forum
Witam.
Chciałbym zaproponować zmianę w zapisie w regulaminie. Dokładnie chodzi mi oi kategorie wiekową wymaganą, żeby dołączyć do klanu. Moim zdaniem, to nie wiek wyznacza dojrzałość. Wielu graczy majac np.: 12 lat sa bardziej ogarnieci od 18 latków. Można by bylo zmniejszyć ta kategorię lub ja zlikwidować Wtedy wiecej graczy mogłoby dołączyć do klanu, tym samym zwiększając nasze grono. Co o tym sądzicie?
to prawda ale 12 latek a 18 latek to duża różnica można zejść do 17 lat
kategoria wiekowa ustawiona jest po to aby było jak najmniej jak ja to mowie "gimbazy" którzy bez sensu piszą na czacie i denerwują tym poważnych graczy
to nie oznacza że wszyscy powyżej 18 lat są już poważni bo wielu takich po 18sce też wyleciało,
co-leaderzy co sadzicie o zaniżeniu wieku do 17 lat ?
18+ jest ok to nie znaczy ze jak przyjdzie ktos kto ma 17lat to odrazu dostanie kicka. Zawsze mozna dac szanse i zobaczyc na jakim poziomie są jego wypowiedzi. Od tego są co liderzy i zdrowy rozsądek zeby nieco naginać regulamin dla dobra klanu.
Tak czy siak co niektórzy nie powiedzą prawdy o swoim wieku. Trzeba troche zwracać uwagę na to jak piszą jak sie zachowują moim zdaniem i gość co ma 15 lat moglby być w klanie jeśli ma w miarę ogarnięte pod sufitem.
Gość
a ja uważam że ogarnięty 15 nie da po sobie poznać że ma mniej niż 18
Użytkownik
Według mnie 18+ powinno zostać. Graczy którzy mają 16 czy 17 lat i są ogarnięci można wziąć na próbę.